06 532 439 39

diensten

Wilt u ontzorgd worden?

Administratiekantoor Kouwets richt zich met name op ZZP’ers en het MKB in de regio Groot Amsterdam. Particulieren zijn bij ons ook van harte welkom. Diensten van Kouwets hebben onder andere betrekking op het verzorgen van financiële administraties, belastingaangiftes en het opstellen van jaarrekeningen en rapportages.

In een vrijblijvend gesprek inventariseren we wat de wensen van onze klanten zijn, waarna we vervolgens onze dienstverlening afstemmen op een wijze die het beste bij hen past. Of anders gezegd: we bespreken wat de klanten zelf kunnen en (willen) blijven doen en wij doen de rest.

Financiële administratie

Het inboeken of digitaal verwerken van uw administratie of het controleren hiervan als u dit zelf heeft gedaan.

Jaarrekeningen

Het opstellen en bespreken van uw jaarrekening. De jaarrekening geeft een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van uw bedrijf.

Fiscale aangiften en adviezen

Wij adviseren over creatieve en vernieuwende oplossingen. Bovendien informeren wij u helder en concreet over de fiscale aspecten en risico’s.

Salarisadministratie

Voor zowel kleine als grote ondernemingen verzorgt Kouwets de complete salarisadministratie.

Online administratie

Veel klanten kiezen er voor om hun eigen administratie te doen. Dat kunt u online eenvoudig zelf doen. Via internet heeft u 24/7 toegang tot uw administratie

Detachering

Bij ziekte, zwangerschapsverlof of bij tijdelijke afwezigheid van uw boekhouder. Maar ook voor het wegwerken van administratieve achterstanden.

Financiële second opinion

Wij helpen u met het verhelderen van uw probleem en denken met u mee over de juiste aanpak.

Advisering

De wet en regelgeving ontwikkelen zich in een rap tempo. Wij adviseren u omtrent de gevolgen van deze wet en regelgeving met betrekking tot uw onderneming.

Begeleiden startende ondernemers

De beginfase van een startende onderneming is een drukke periode. Kouwets kan u in deze periode bijstaan om zo de druk enigszins te verlichten.

ADMINISTRATIES & JAARREKENINGEN

Een succesvolle ondernemer heeft zijn administratie op orde. Kouwets heeft de tools om u daar goed bij te helpen. Wij maken gebruik van intelligente online boekhoud- en scansoftware. U heeft altijd toegang tot uw eigen gegevens.

Kouwets stelt de jaarrekening op en zorgt voor deponering van uw cijfers bij de KvK. Ook kunnen wij accountantsverklaringen en periodieke rapportages voor u verzorgen. Wilt u zelf boekhouden, dan kijken wij online mee en controleren maandelijks of per kwartaal uw boekhouding. In overleg bespreken we de beste werkwijze.

uw administratie uitbesteden

BELASTINGEN

Wij kunnen naast uw boekhouding ook uw omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting aangiften opstellen en indienen. Daarnaast dragen wij er zorg voordat u maximaal gebruik kunt maken van de beschikbare fiscale aftrekposten.

hulp nodig bij belasting

BEGELEIDING STARTERS EN ZZP-ERS

Het starten van een onderneming vergt veel tijd en energie. Kouwets is in staat startende ondernemers van A tot Z te begeleiden naar een succesvolle onderneming. Bij de start van uw onderneming maakt een goede voorlichting en begeleiding door een deskundige de kans op succes vele malen groter.

Ook starter? neem dan contact op

FINANCIËLE SECOND OPINION

Een geschil met de Belastingdienst. Een advies dat niet goed aanvoelt. Of cijfers waarbij u vraagtekens heeft. Sommige financiële of fiscale problemen vragen om een kritische blik en een onafhankelijke mening.

Second Opinion ? Neem dan contact op
  The missing link.